mina favorit bloggar

2011-02-06 ♥ 19:56:36 | Kategori >> Allmänt | KOMMENTARER (2)

Jag läser en del bloggar varje dag. 9 st om jag ska vara exakt. Det känns lagom. Inte som förut då jag läste runt 25 bloggar som tog hela mina dagar. Men nu har jag sorterat ut de jag tycker bäst om och tänkte visa er några, och kanske inspirera er till att läsa dem.
1. Först och främst så har vi käraste Sandra, niotillfem. Det är en underbar blogg. Hon skriver vackrare än någon annan, tar hemskt fina bilder och lever ett fantastiskt liv, mitt i New York.
http://rodeo.net/niotillfem/
2. Angelica Blick heter min favorit mode bloggare. Hon är först och främst galet snygg. Helt sjukt. Så har hon grymma kläder som alltid är lite extra. (träffade henne på pence & Love i somras, fick en kram och var lycklig hela veckan)
http://nyheter24.se/modette/angelicablick

3. Sen är ju fina Johanna's blogg en stor favorit. Hennes blogg har en sådan grymt härlig energi och glädje så det smittar av sig långa vägar. Sedan så är hennes historier om Coop en stor favorit.
http://johannaei.blogg.se/

4. En annan grymt bra modeblogg heter EMSEDGE, som jag tror drivs av en tjej som heter Emma. Fast är inte säker. Hon är grymt snygg och har en stilren och lite maskulin stil, vilket är grymt fint då hon är väldigt feminin.
http://emsedge.freshnet.se/

5. På Colorelle's blogg hittar man mycket inredning. Vilket jag är ett stort fan av. Hon håller på att renovera ett gammalt hus som hon och hennes man har köpt. Det är hemskt kul att följa.  Hon handlar även mycket kläder Second hand vilket är underbart.
http://colorelle.blogg.se/

6. Den sista jag vill visa är sveriges kändaste blogg som drivs utav Kenza. Det är den bloggen jag följt längst. Hon är ju grymt snygg hon med och det känns nästan som en gammal vän som jag inte kan sluta följa.
http://kenzas.se/



Kommentarer
Postat av: Johanna

Du anar inte hur glad jag blir ! Åh, detta kommer jag leva på länge ! Tusen tusen tack du härliga människa !

2011-02-07 @ 00:12:00
URL: http://johannaei.blogg.se/
Postat av: Ebba

haha säger bara som jag tycker! din blogg är fantastisk!

2011-02-07 @ 07:32:24

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0