Lördags film

2010-07-31 ♥ 22:00:48 | Kategori >> Allmänt | KOMMENTARER (0)

Nu: American History X.


bajs

2010-07-31 ♥ 17:21:20 | Kategori >> om saker jag köper | KOMMENTARER (0)



Monki



Gina Tricot


och en svart långklännig från gina, men den blev ful på bild.



NU MÅSTE JAG SOVA. EBBA GÅ OCH LÄGG DIG!


Tröttaste tjejerna/ ADHD sebastian

2010-07-31 ♥ 17:10:19 | Kategori >> Allmänt | KOMMENTARER (0)

Hej alla.

Jag är så trött att jag tror jag somnar precis här framför datorn om några sekunder. Gårdagen var riktigt bra. Middag hos johanna sedan for vi till Martin Klingberg. Det var ju lite osäkert först med gud så skoj det blev! Vi stannade (lite för länge) till klockan 7 på morgonen och tog 07:11 bussen hem till Johanna. Sedan somnade Johanna, Carro och jag som små grisar. 3 timmar senare ringde väcka klockan och jag blev hämtad av mamma. Detta för vi skulle ha släktkalas klockan 1. Så 3 timmars sömn sedan släktkalas på det. Jag mår toppen.

Men släktkalas var skoj. Har fått en nyt kusinbarn. Han heter viggo och är världens sötaste. Sedan var det skoj att träffa Eddie och hans tjej. Hon var väldans söt. Och så spelade vi fia med knuff i 1 och 1/2 timma. Evighets spel.
Nu ska jag nog ta mig en tupplur.


:)

2010-07-31 ♥ 17:03:09 | Kategori >> om outfits | KOMMENTARER (0)

Två Outfits från igår kväll och idag:



Skjorta- Gina Tricot
Jeans leggings- Gina Tricot
Halsband- egentligen ett skärp. vet inte vart ifrån



Byxor- Monki
Tröja- Gina Tricot
Väst- Röda Korset
Halsband- ?



första fråga.

2010-07-31 ♥ 16:55:18 | Kategori >> om frågor&Svar | KOMMENTARER (0)

Fråga:

Postat av: FATMA . Vad tycker du om Olivia Palermos bilder i Asos Magazine? :)

Svar: Ahhh min första fråga. Nu blir man lite glad. vet iof inte om den var så seriös. Men iallafall :)
Jo de var jätte fina. Gillar verkligen jackan på första bilden, och skorna på den andra var ju dö snygga!


<3

2010-07-30 ♥ 22:23:12 | Kategori >> Allmänt | KOMMENTARER (2)

Nu kom de och sjöng för mig i efterskott. Åhh så fina mina vänner är.


With my fine friends

2010-07-30 ♥ 22:22:26 | Kategori >> Allmänt | KOMMENTARER (0)

Hej alla fina!

Är just nu hemma hos Johanna med, Caroline, Emelie, Hanna och  jag. Vi har ätit en jätte god middag och druckit (dricker!!) gott vin. Emelie håller just nu på att fixa efterrätt. Livet är allt bra fint ibland. Jag tror vi åker till våran bästa Alexander snart. Det är alltid trevligt.

Outfit kommer imorgon, Har haft så jäklans bråttom hela dagen. Har varit inne och shoppat med min syster. Och varit i bilkö i 2 timmar!! Fattar ni. Det var hemskt. Bilder på kläderna kommer även de imorgon.

Ha en underbar Fredags kväll. Puss


Röda korset

2010-07-29 ♥ 23:15:20 | Kategori >> om saker jag köper | KOMMENTARER (3)





Allt för 20:- Det är värt. Speciellt filmen. Hysteriskt rolig.

Och ett födelsedagsbarn som ska sätta sig med macka och te och kolla Sex and the City. Puss



ännu en födelsedag

2010-07-29 ♥ 22:15:07 | Kategori >> Allmänt | KOMMENTARER (0)

Dagen blev bra. Även fast jag tror att jag deppade ihop där ett tag mellan att jag gjorde iordning mig och tills jag kom på bussen. Sen var det lugnt. Sedan kom en till depp vind när jag skulle hoppa av bussen. Fick panik och fattade inte varför jag hade utsatt mig för att åka in till kba i regnet istället för att vara hemma och kolla film?

Men Röda Korsets lugna stämmning fick mig att må bra och fick med mig en väst, en tygpåse och en film hem för 20 kr. Så var ganska nöjd. Kanske visar bild sen, kanske inte.
Sedan fick jag Thai mat. Även det var bra.

Nu har precis en av mina finaste vänner Olof gått hem. Han kom med en jätte fin krukväxt. Att han känner mig så väl. Jag älskar den och Olof är så himlans fin. Vi satt och pratade och fikade i någon timma. Han gör mig lite extra glad så. Det tycker jag är fint.

Och så har jag skrivit "tack" kanske hur många gånger som hellst? Första gången jag loggade in på face hade jag 80 gratulationer, och nu 75. Helt galet. Tack alla.


en dag på stan

2010-07-29 ♥ 14:29:26 | Kategori >> om outfits | KOMMENTARER (0)

Drar in till stan. På min födelsedag. Själv.





Byxor- Monki
Linne- Gina Tricot, avklipppt till linne
Kofta- Lindex
Väska- Pappas gamla
Turban?- Paris
Brillor- H&M herr


Ett födelsedags barn.

2010-07-29 ♥ 13:01:49 | Kategori >> Allmänt | KOMMENTARER (1)

Idag för 17 år sedan födde en liten flicka på varbergs sjukhus. Den 29 juli 1993. Hon var 47 cm lång och vägde 3280 gram. Hon skrek redan från början och doktorn sa att detta skulle bli en envis liten dam. Han hade rätt.

Förutom envis, så blev hon bestämmd, intiativtagande, framåt, social, kärleksfull, glad, optimistisk, pratsam (eller muntligt aktiv som de alltid sa i grundskolan), lojal och en väldans god människa. Detta blev jag. Ungefär sådan är jag, men mest envis och lojal.

Ännu en flicka som fyller 17 år. En ålder som känns inte minst sagt meningslös. Det är varken det ena eller det andra, bara mitt i mellan. Men som Johanna sa: 17 är bra för det finns så många sånger om den åldern. Och det är sant. Hon är så smart den där Johanna.

En 17 årig flicka, för är man 17 då är man fortfarande en flicka, sitter i regnet och hoppas att hennes syn på att födelsedagar är överskattade ska vända. Personligen tror jag inte att den kommer det. Hennes syn på födelsedagar är ganska så pessimistisk, fast det är nästan bara på födelsedagar hon har en sådan syn.
Inte för att födelsedagar är något dåligt. Tårta, presenter och massa gratulationer är underbart. Men dagen är som vilken annan dag som hellst. Iallafal för denna flicka. Men även om hon tycker så, så blir hon lika glad för varje gratulation. Så grattis Ebba.


Fiesta

2010-07-28 ♥ 22:31:52 | Kategori >> om outfits | KOMMENTARER (4)

Hade just släkkalas för mig och Pappa. Jag fyller imorgon och Pappa den 10 Augusti, men då är han ute och seglar så vi tog det idag. Det var mysigt med massa bullar, kakor och tårta. Fint.

Såg ut såhär:




Linne- Cubus
Spets shorts- H&M
Skärp- Mammas gammla
Kofta- Gudrun Sjödén
Klocka- Paris


en dag i sol

2010-07-28 ♥ 22:25:44 | Kategori >> om fotografier | KOMMENTARER (0)

Till stranden med Jonnis.


en dålig bild på dagens outfit.

Byx-kjol- H&M
Linne- Gina Tricot
Bikini- H&M
Brillor- H&M herr
Skärp- Mammas gammla



Sedan väntade jag på Johanna, och tog en vädigt ful bild. Tänkte inte på det förut. Men jo, den var ful. Aja. min fina cykel är med iallafall. Även om den inte har några bromsar, ett skevt framhjul och frammåtlutad sadal så är det fin.



Sedan badade jag och Porr-Johanna. Och så spanade vi på världens porrigaste Oscar. Herregud. vi dog.




å så rullar vi på kulti... ne juste, jag är inte och partaj med mina vänner. Jag renoverar mitt rum -_-

2010-07-27 ♥ 22:53:19 | Kategori >> Allmänt | KOMMENTARER (0)

Hej. förstår att ni inte tycker det är så himlans roligt att höra om mitt jäkla rum och min jäkla garderob. Det har jag full förståelse för. Men det är nästan det ända som händer runt mig just nu, så ni får överleva. roligare inlägg kommer när rummet är klart!

Har iallafall börjat sätta upp garderoben, en baggis tänkte jag. Men ack så fel jag hade, efter att ha justerat om en antal gånger, så är den på plats. Men långt ifrån klar. Pappsen och jag får fortsätta imorgon.
Sedan så var man tvungen att beställa tapeterna som jag ville ha. Kvinnan i butiken sa att det var hennes favorit tapet, men sådant kan man nästan aldrig lite på...
Men mina tapeter kommer på fredag och blir väl uppsatta på lördag eller nått.

Så nu har ni fått uthärda ännu ett inlägg om mitt rum. Hoppas ni gillar det ;)

Sovgott.


Jag ramlar in på något discotek

2010-07-27 ♥ 15:24:27 | Kategori >> Allmänt | KOMMENTARER (0)

Tjabba, tjena hallååååå.

Idag kom min garderob, wiee! Pappa hjälpte mig med första hyllan sedan stack han, så jag har själv byggt lådor och dylikt. Jag är så bra. Men nu har jag fastnat och får vänta på pappa i 2 timmar. inte jätte skoj. I denna väntan ligger jag på balkongen och solar, läser min jävliga bok och lyssnar just nu på Håkan Hellström. Han är så sommar.
Senare kommer Mamma hem med tapeten som jag hoppas att vi kan sätta upp ikväll. Den är så fin.

Vad gör ni en så fin dag som denna? :)


Många fina stunder, men tusentals mer smärtsamma.

2010-07-27 ♥ 00:28:51 | Kategori >> Allmänt | KOMMENTARER (0)

Igår kväll så skrev jag ner allt om oss. Det blev 6 och 1/2 A4 sidor, och detta var en kort version. Väldigt kort. Jag vet inte riktigt varför. Kände att det var nödvändigt. Alla viktiga händelser och viktiga datum är med. Jag trodde väl att det skulle kännas lättare att ha det så. Du och jag, svart på vitt.

Det har gått så lång tid sedan allt de där. Man tycker väl att jag borde ha glömt det nu. Men ibland  känns det som igår, och då gör det så ont
Jag tror att det blir lite lättare för varje dag. Men ibland rasar allt och man får börja om från början. Även fast man inte vill, så gör man det ändå. För man har ju inget val.

Det sista jag skrev ner var "Många fina stunder, men tusentals mer smärtsamma". Det var så det var. Du gav mig så mycket, ibland kändes inte smärtan värt det. Men nu i efterhand, eller nu under själva processen, så var det nog det. Du gav mig min första kärlek. Tack.


blablabla

2010-07-26 ♥ 20:09:46 | Kategori >> Allmänt | KOMMENTARER (0)

Nu har jag målat min första omgång i mitt nya rum. Blir nog en till lite senare ikväll. Herregud, mina dagar är verkligen händelselösa just nu.
Jag har idag solat ett bra tag. Sedan har jag badat med min farbrors norska fru, Kirsten. Hon är så go. Vad heter det, farbrors fru? Vissa säger faster, men det tycker jag låter så fel.

Jag har även läst en del i min bok. Det är hemsk, otäck och fruktansvärd. vet inte varför jag läser den. Går bara runt och mår dåligt. Fy sjutton. Men den ska vara "ett måste att läsa" så jag ska allt stå ut!

Ska nu sätta mig och kolla på Roomservice. Det är bäst, och Johnnie och Mattias är mina vänner. De ska inreda Martin Stenmarks kök. Gud, livet är allt bra spännande.




In the moment: breakfast

2010-07-26 ♥ 11:37:35 | Kategori >> Allmänt | KOMMENTARER (0)

Godmorgon.

Det blev inget målande på rummet igår, så ska börja med det idag. Klockan 3 har pappa lovat! Tillsdess blir det frukost i solen, för det är äntligen sooool igen :D. Sedan blir det bara att slappa och kanske läsa min fruktansvärt hemska bok " 14 år till salu". Den ska tydligen vara värd att läsa, men herregud man mår bara dåligt. Det är förövrigt min 7 bok denna sommaren.

So long


Today I woke up in the afternoon.

2010-07-25 ♥ 14:37:12 | Kategori >> Allmänt | KOMMENTARER (0)

Hejsan.
Idag har jag sovit sådär länge igen. gick upp vid 13:10 om jag inte minns fel. Fattar inte riktigt vad det är som händer. Men det är ju så otroligt skönt att sova. det måste ni hålla med mig om. Det värsta är bara att jag alltid vaknar upp med huvudvärk, sedan sitter det i hela dagen. Men det kanske är smällar man få ta om man ska sova bort hela dagen.

Idag ska jag troligtvis börja göra om i mitt nya rum. Måla om väggar, tak etc. Sedan imorgon blir det att köpa tapet och tapetsera. Ja jag valde att ha en fondvägg. Motivet är jätte fint och jag kände att jag behövde lite mer mys känsla i mitt rum. Eftersom mitt gamla var ganska sterilt. Det kommer nog bli bra, och på tisdag kommer min garderob. Är så väldans lycklig och vill bara att allt ska vara klart så jag kan hänga in kläder och sådant skoj.

Ha en trevlig söndag så hörs vi nog ikväll.



Kinesiskt ordspråk.

2010-07-24 ♥ 19:55:39 | Kategori >> Allmänt | KOMMENTARER (0)

Igår kväll smidde jag tusen planer, i morse gjorde jag som vanligt.

Det stämmer så bra på mig. Varje kväll tänkte jag ut saker jag ska säga eller skriva till dig. Och varje morgon vaknar jag och tänker "ne men det kan jag ju inte skriva". Tänk vad mycket mer man skulle få ut av sig själv om man smidde sina planer och sedan genomförde dem. Då hade det hänt saker på riktigt.


En sådan dag som man ska ta vara på

2010-07-24 ♥ 15:33:49 | Kategori >> om fotografier | KOMMENTARER (0)



Två små turister i Borås


Vi fick en liten utomlandskänsla I Borås. det var riktigt fint!


Två fina vänner.

snygg som vanligt

Nanne Grönvall

Samuel Ljungblahd.



Tack för en fin dag i Borås.


Jag ramlar glada gatan fram

2010-07-24 ♥ 15:06:55 | Kategori >> Allmänt | KOMMENTARER (2)

God dagens. Lite sleten idag va? jaooo.

Gårdagen var väldans trevlig. God mat hos Amanda (duktig är du Mandis!) och trevliga människor. Min klass är fin. Sedan bar det ju av till Niklas vid 12 tiden. Det var som att vrida tillbaks tiden 2 år. På den tiden när folk satt och hängde överallt. På gator,i diken och dylikt. 
I huset dunkade det fjortisdunk och alla dansade gothia dans. Den dansen lämnade jag över till de på dansgolvet. Kände mig inte så bekväm med det eftersom det enda vi dansar nu förtiden är bugg till dansaband. Det blir lätt så när man har vänner vars familj ÄR dansband. Men jag gillar det. det passar mig bra! Vid 2 var jag hemma hos Pierre och stannade där tills halv 6. Hos Pierre bjöds det på kötbullar och makaroner och fina vänner. Det var mys.

Tack Julia för du är så väldans go.



Do you get, do you get a little kick out of being small minded?

2010-07-23 ♥ 17:38:58 | Kategori >> om outfits | KOMMENTARER (0)

Hej!

Kvällen ska spenderas hos min goa vän Amanda. Det är lite klassmys med grill och krök. Trevligt att träffa klassen igen, har man inte gjort på hela sommaren! Sedan åker troligtvis jag och Julia till Niklas. Även det kommer nog bli skoj. Min kväll slutar antingen hos Pierre som har sin årliga maskerad fest. (Denna missar ju jag, men kanske hinner jag se hur fina alla är iallafall en liten stund) eller sovandes i min säng. Detta beror helt på hur trött jag är efter kvällen.

Idag ser jag ut såhär:





Tröja- Gina Tricot (köpte igår)
Jeans shorts- Bik bok
Skärp- Mammas gamla
Armband- Mammas gamla
Klocka- Paris

Till detta ett par svarta pumps (hur länge jag nu orkar gå i dem) och någon slapp väska.

Ha en underbar fredags kväll. Puss på er godingar!



En fin sommar frukost

2010-07-23 ♥ 12:06:58 | Kategori >> om fotografier | KOMMENTARER (0)

Med

Egen plockade blåbär från skogen..

.. en glad Ebba i solen och Samuel Ljungblahd i högtalarna. Lyssna på honom, riktigt duktig!
Detta är en fin sommar morgon. Och hela min dag i dag ska bestå utav balkonghäng i solen. Puss



02:01

2010-07-23 ♥ 02:01:11 | Kategori >> Allmänt | KOMMENTARER (0)

Haft en underbar dag och kväll. Berättar mer imorgon och visar lite bilder. Godnatt.


Iväg till Borås.

2010-07-22 ♥ 13:21:26 | Kategori >> om outfits | KOMMENTARER (0)

Hej fina. Idag ska Hanna, Johanna och jag åka till Borås för att se Samuel Ljungblad. En soulsångare som Hanna gillar väldigt mycket. Det ska bli väldans trevligt. Vårt tåg går kvart över 3 och vi är hemma igen vid halv 2 tiden tror jag. Vet någon där ute vem han är? Är det något bra? :)

Hoppas ni får en kanondag, för det ska jag ha. Puss

Ser ut såhär idag.






Skjorta- Zara
Jeans shorts- Second hand, Paris
Skärp- Zara
Nitväska- Zara
Klocka- Paris
Hajtands örhänge- Gina tricot



fransigt

2010-07-21 ♥ 19:17:55 | Kategori >> om outfits | KOMMENTARER (0)

Dessa skor hittades i min garderob för några dagar sedan. Köpte de förra året från H&M för cirka 150 kr. Tycker de är fräsiga, synd bara att de ska vara så fruktansvärt obekväma! (undvik mina grisrosa fötter)



prickigt

2010-07-21 ♥ 14:46:26 | Kategori >> om outfits | KOMMENTARER (0)

Nu ska jag åka och bada med fina Cecilia!
Med en lätt besvärad min ser jag ut såhär idag:




T-shirt- H&M
Shorts- Bik Bok
Brillor- Bik Bok
Badväska- Från någon tidning



SO LONG!


En vanlig Tisdag

2010-07-20 ♥ 15:25:15 | Kategori >> Allmänt | KOMMENTARER (4)

Hola Amigos!

Idag har jag varit en riktig skoggsgubbe och röjt en väldans massa träd och buskar. Jag håller på att fixa lite vid vår ute bastu som ligger nere vid havet. Hann även måla lite. det ska nog bli fint. När det är klart kan vi basta och bada där mina vänner. (typ Emelie, Johanna, Hanna, Alma. Det är typ de vännerna jag har. Kanske Mathilda me) Hanna kom och hälsa på mig en stund, så badade vi och så. Det var fint. Nu väntar jag och Hanna på att Alma ska komma hem så vi kan bada igen. Blir nog Rödaholmen.

Idag har jag bara haft målarkläder och nu en
svart-vit klännig. Den på bilden. Fast det är från Paris. Men ändå. puss



HP kväll

2010-07-19 ♥ 23:14:08 | Kategori >> Allmänt | KOMMENTARER (0)

Hej!

Är med Hanna ikväll och kollar Harry Potter. Det är lite vår grej, såg just klart "Fången från Askaban" och nu står "Den flammande bägaren" på tur. Hanna är bäst.


razzel dazzel

2010-07-19 ♥ 16:08:27 | Kategori >> | KOMMENTARER (0)

Hej. Nu ska jag lägga ett pussel med 500 bitar. Önskade att jag hade ett med 1000 bitar, men det har jag inte. Hej då


...

2010-07-19 ♥ 13:53:25 | Kategori >> Allmänt | KOMMENTARER (0)

Har inget att skriva, så funderar på att skita i att skriva.
Hatar när det inte är sol på sommaren. Varför ska det då vara sommar?
Usch är inte på toppen humör. Det enda just nu som är fint är att pappa lagar hemmagjorda köttbullar med potatis, brunsås coh lingon.
Det gillar jag.



natt tankar

2010-07-19 ♥ 01:00:11 | Kategori >> Allmänt | KOMMENTARER (0)

Gick upp igen efter ett försök att sova. Det försöket funkade inte så bra. Det började spinna en tanke i mitt huvud hurvida jag skall ha en fondvägg i mitt nya rum eller inte. Jag ska nämligen byta rum till min systers gamla nu när hon flyttar ut.
Jag kom och tänka på en fin tapet som jag hittade när jag hjälpte min bror att inreda hans nya lägenhet i Lund. Den var från Borås tapeters nya kollektion "Bohéme". Ska man ha en rosig fondvägg? Rosor som är så fina och passar bra till det dära gammel stuket. Med lite slitna gammelvita möber och så, ni vet? Det är så himlans fint.

Jag ska låta denna tanke spinna vidare ett tag.
Tycker verkligen om inredning, renovering och sådant, det har jag alltid gjort. Men det håller mig ofta vaken om nätterna. Det kan vara lite jobbigt.



söndagskväll och det är blå himmel.

2010-07-18 ♥ 21:06:53 | Kategori >> Allmänt | KOMMENTARER (0)

hej bloggen och dess läsare, vilka är ni?
hmm det funderar jag på ibland. Vilka sitter där ute och kollar på mina outfits och läser mina onördiga inlägg. det är lite spännande. Ni får gärna slänga in en kommentar om vem ni är. Hade varit trevligt. Mamma tror bara att det är pedofiler, men det får man inte hoppas!

Idag har jag varit uppe sedan 14.10. Herregud så sent har jag inte gått upp sedan, ja sedan förra sommaren. Har iallafall haft en kort men effektiv dag. Klippt gräset, städat mitt rum, ätit våfflor hos min granne och lovat bort mig en baddag på någon strand långt borta med henne. Något som jag verkligen inte vill egentligen. Men vad ska man säga till sin 75 åriga granne som man känt hela livet?.

Jag har även beställt en ny garderob. Något som jag är väldans glad över. Just nu har jag kläderna lite här och var och det tycker jag är så jobbigt. Det svämar över på krokar, galgar, lådor och hyllor så det ska bli skönt att få allt på samma ställe med en fin ordning.

Nu ska jag kolla på "Att göra en pudel" med min syster. Den går på kanal 5. så om ni inte har något att göra så kan ni sätta er och kolla på den, så kan vi diskutera hurvida den var bra eller inte efteråt.

Min nya garderob.



Såhär ser garderoben ut. Ganska dålig bild tycker jag. Men det ska nog bli fint..



..och såhär ser garderobsinredningen ut. Det kommer nog bli nice.



O där satt jag med mina grön-bruna ögon och såg med blåögd blick, allt jag hade förstorat.

2010-07-18 ♥ 15:06:06 | Kategori >> om fotografier | KOMMENTARER (0)

Lars var o-b-e-s-k-r-i-v-l-i-g-t. Citerar fina Julia
"Svårt att beskriva med ord men du lär känna känslan! ♥" precis så var det. Har man inte sett Lassa live, då vet man inte känslan. Herregud.




Melissa Horn


Lars Winnerbäck


..



Dagens outfit

2010-07-17 ♥ 12:53:17 | Kategori >> om outfits | KOMMENTARER (2)






Jeans shorts- Second hand, paris
Nitskärp- Systers, vet ej vart ifrån
Skjorta- H&M
Halsband- Paris
Solbrillor- Bik Bok
Klocka- Paris

Till detta vita converse och en brun axelväska.


Ha en bra lördag vänner!


Lars Winnerbäck

2010-07-17 ♥ 10:48:50 | Kategori >> Allmänt | KOMMENTARER (0)

godmorgon.

Mitt i dagens regn ska jag och Hanna göra något underbart. Vi ska se Lars Winnerbäck. Jag är dö lycklig. Kommer bli bäst. Vi ska in till Gbg redan vid 2 tiden så ska vi luncha för att sedan vid 4 gå bort mot Trädgården. klockan 5 är det insläpp sedan blir det Lars hela kvällen lång.

Outfit kommer nog senare. Puss



Outfits från Paris

2010-07-16 ♥ 19:09:43 | Kategori >> om outfits | KOMMENTARER (3)




här är några outfits från paris. Det är mitt första collage så det är kanske inte jätte bra, plus att bilderna blev små. Men jag ska försöka lära mig lite bättre. tillsdess får ni leva med detta.

Någon favorit? :)



Lena- Satellite

2010-07-16 ♥ 18:37:55 | Kategori >> Allmänt | KOMMENTARER (2)

http://www.youtube.com/watch?v=8QSgNM9yNjo

Denna låten har lixom fastnat i mitt huvud i ungefär 2 dagar nu. Den har gått på repeat om och om igen. Vet inte riktigt vad det är med just denna låt, men herregud vad glad man blir av den. Synd bara att videon var så töntig, var första gången jag såg den nu och blev lite besviken.

PS. Kan ni snälla hjälpa mig? hur gör man så man kan lyssna på låten här på bloggen. Ni vet en sådan liten spelare man kan trycka på? tack på förhand. DS.


brumm brumm

2010-07-16 ♥ 18:12:20 | Kategori >> Allmänt | KOMMENTARER (0)

Hej godingar!

Idag har jag varit ute på havet med Mamma och Pappa. Vi tog motorbåten, som jag fick lära mig att köra, till en ö och solade och badade i flera timmar. Jätte skönt!
Ikväll vet jag inte vad jag ska göra, men tror det lutar mot en hemmakväll. Hoppas min syster som kommer hem snart också har det i tankarna så kan vi leka, hon och jag :)

So long


sommarkvällar

2010-07-15 ♥ 17:01:52 | Kategori >> om outfits | KOMMENTARER (2)

Ikväll blir det grill och krök hos fina Bella.

Jag gick igång som fan med poserna som ni ser, här har ni iallafall kvällens outfit:





Bustier- Lindex
Harem byxor- Monki
Skärp- Zara
Örhängen- Paris
Klocka- paris


Ha en underbar torsdags kväll!


mot evigheten och vidare

2010-07-15 ♥ 11:29:54 | Kategori >> om outfits | KOMMENTARER (0)

Ska nu in till kba med pappa för att : laga min tandställning hos tandläkaren, hämta mitt borttappade lånekort för att sedan lämna tillbaks och låna nya böcker, besiktiga bilen och lämna tillbaks mina låneglasögon.

Eftersom det är regn och rusk idag blir det långbyxor. Ha en trevlig dag!

Dagens:





Byxor- Zara
Skärp- Zara
Linne- weekday
Klocka- Paris
Väska- Second hand i paris




I love when her nails are red

2010-07-15 ♥ 01:20:16 | Kategori >> Allmänt | KOMMENTARER (0)

Hej!

Efter en dag med flytt, städning och möblering är man lite halv sliten. Sitter här framför facebook och hoppas att det ska hända något intressant. Men det gör det inte. Lägger även över alla mina bilder, det är en del, på en skiva så att det inte försvinner. Backup är alltid bra.

Sedan jag kom hem för 1 timma och 15 minuter sedan har jag både hunnit epilerat benen och målat om mina naglar. Det blev rött som vanligt. Jag är riktigt effektiv ibland. Ska snart sova, det borde ni med göra, ni som är uppe. För imorgon blir nog en bra dag. Det känner jag på mig.

Godnatt.



And then she just moved

2010-07-14 ♥ 12:52:49 | Kategori >> om outfits | KOMMENTARER (0)

Hej godingar!

Min morgon har bestått utav lite Harry Potter med Hanna, det gillar jag. Resten av dagen ska jag flytta. Eller rättadesagt hjälpa min syster att flytta. Hela vägen till skövde ska hon fly. Herregud vad långt. Kommmer bli tomt utan henne här hemma. Men att flytta och inreda och allt sådant är ju så jäklans skoj, så hon är lite förlåten.

Jag tänkte först skita i dagen outfit för den är verkligen skit tråkig. Men så kom jag på att bloggen blir skit tråkig utan den. Så här får ni min tråkiga dagens outfit.



skjorta- H&M
Shorts- Zara
Klocka- Paris

suck vad tråkig jag ser ut...


latoxe

2010-07-13 ♥ 19:36:48 | Kategori >> Allmänt | KOMMENTARER (0)

Godmorgon. Kanske inget man brukar säga klockan 19:33 men det känns som det fortfarande är morgon. Har inte riktigt kommit upp än. Det blev en vild kväll igår, något som var helt oplanerat. Så idag har jag och Hanna inte gjort ett dyft. Kollat Harry Potter, sovit och ätit.

Nu blir det däremot ändring på sänglatandet och vi ska ta oss i kragen och åka hem till mig för att sedan träffa Karin och Olof för ett kvällsdop. Sedan blir det myskväll. Ja herregud vad vi är ineffektiva. Men det är ju faktiskt sommarlov.

pusshej


ice ice baby

2010-07-12 ♥ 18:43:44 | Kategori >> Allmänt | KOMMENTARER (0)

Hej vänner. Sitter här och dricker iste efter en jätte fin dag i solen. Johanna, Hanna och jag var först på Enen och badade, sedan åkte vi och köpte thai mat och pizza och göttade i solen. Tillsist badade vi i Johannas nya pool. Den är super fin!

Nu är jag stressad som tusan. Ska iväg och träna nu, sedan blir det mys hos Hanna.

Vi hörs ikväll eller imorgon. Pusss


sol och bad!

2010-07-12 ♥ 12:46:09 | Kategori >> om outfits | KOMMENTARER (0)




Linne- Åhlens
Jeansshorts- Bik Bok
Skärp- Second hand i paris
Klocka- Venedig
Skor- converse
Ryggsäck- Monki


Testade större bilder, vad tycks?


Svettlana i Paris (internt)

2010-07-12 ♥ 12:07:17 | Kategori >> Allmänt | KOMMENTARER (0)

hej godingar!
Nu är jag hemma, och tänkte stanna här ett tag. Blir så trött av att vara hemmifrån och så saknar man sina vänner så mycket.

Paris var riktigt fint. Vi har nog gjort allt man kan göra i den staden. 

Ätit middag i Eiffeltornet
kollat på Triumfbågen
Besökt 3 kyrkor: Notre Dame, Sacre coeur och montmarte
åkt båt på seine
ätit glass i boulognerskogen
Sett Mona Lisa på museum de louvre
Shoppat billiga smycken och klockor på en marknad i paris ghetto
Åkt 3 varv i parishjulet
Handlat grym Second hand i 40 graders värme.
Stått utanför moulin rouge och hoppats att få se elefanten som är med i filmen, men den fanns inte där.
Ätit middag på franska resturanger
Ätit croissant till frukost i 5 dagar
och bara strosat omkring i den otroliga värmen, det hade inte varit så varmt på sju år (!).

Paris var fint och mysigt men det räcker med 5 dagar, iallafall om man är med familjen. Det blir lätt så mycket tjafs. Tur att jag hade min syster med, så vi kunde skratta åt allt och alla.

Men som sagt, skönt att vara hemma!
Nu blir det bad och sol med Johanna och Hanna, tackar jag för.
Hejdå!



Pariiis baby

2010-07-07 ♥ 09:45:49 | Kategori >> om outfits | KOMMENTARER (1)




Dagens Flyg Outfit

Långklänning- H&M
Oversizetröja- Weekaday
Väska- Second hand
Klocka- Venedig
Skor- Converse



Så fick jag även ta outfit bilder på syster, hon är fin.




Byxor- Zara
Linne- H&M
Kofta- Gudrun Sjödén
skärp- Zara




Ha det underbart här hemma så hörs vi på söndag. So long!


I'm a good girl

2010-07-06 ♥ 23:20:03 | Kategori >> Allmänt | KOMMENTARER (0)

Erkänn jag var duktig? nu fick ni lite bilder från Peace&Love. Mer finns på Facebook.

Imorgon bär det alltså av till Paris, oj så spännande! Kommer nog en till uppdatering innan jag åker imorgon, kanske till och med en Outfit. Fast en flygoutfit är kanske inte så rolig, men vi får se.

Nu ska det packas klart. Hejdå


Peace & Love 2010

2010-07-06 ♥ 23:11:31 | Kategori >> om fotografier | KOMMENTARER (0)


random, Hugo och Fredrik

turist Johanna

allihopa

Emelie, Johanna och Hanna

Hanna, Elin, Johanna, Bea, Johanna och Emelie

Snälla Fredrik köpte mig en Hannah Montana ballong

Jonatan med min fina ballong

Robyn!

Jay-z med Alicia Keys som gästartist, det var stort.





up, up and away

2010-07-06 ♥ 12:33:47 | Kategori >> Allmänt | KOMMENTARER (0)

Godmorgon läsare.

Har just ätit frukost i solen med min mamma och syster. Idag blir det en fullpackad dag med trimmning (jo jag är rätt manlig), packa till Paris och träffa Alma. Vad ska ni göra?

Ha en bra dag. puss



and once again I was so tired

2010-07-06 ♥ 02:08:03 | Kategori >> Allmänt | KOMMENTARER (0)

Hej :)

Eclipse var så himlans bra.  Se den, snälla. De hade inte tagit bort allt för mycket från boken och det var skön. Den var så fint och alla klappade både när Edward friade och när filmen var slut och sådant blir jag så glad över. Efter filmen fick vi vänta på pendeln i 40 min, men vi spelade tre i rad på Lisebergsstationens tegelgolv och lyssnade på gammal musik på min mobil. Så det var helt okej.

Föööölåt att bilderna varken har kommit upp här eller på facebook, men försökte faktiskt precis men det blev något fel. Ska försöka imorgon igen.

Nu borde jag verkligen hoppa i säng för att få bort halsonten som Peace&Love skapade. Fast det var de värt! Men vill inte ha ont i halsen på onsdag eftersom familjen då drar till Paris.

Hörs imorgon. godnatt.


eclipse

2010-07-05 ♥ 18:36:14 | Kategori >> om outfits | KOMMENTARER (5)

Hej mina vänner. Dåligt att jag inte la upp några bilder igår, jag vet. Men var så himlans trött och idag har det varit full rulle hela dagen. Men ska försöka lägga upp lite bilder ikväll!

Ska iväg på bio med Hanna snart. Det blir Eclipse. Eftersom både jag och Hanna är lite utan Twilight fan (Hanna har lästa alla böcker minst 5 gånger) så kommer detta bli fruktansvärt spännande.

Såhär ser iallafall jag ut ikv.




Jag kör på snebena för första gången på ungefär 1 år. nice.

Byxor- Zara
T-shirt- Monki
Kofta- Gudrun Sjödén
Skärp- Second hand
Halsband- H&M
Klocka- Venedig

Sedan såklart converse till detta.

hörs ikv=)


honey, i'm home!

2010-07-04 ♥ 17:20:56 | Kategori >> Allmänt | KOMMENTARER (0)

Hej :D

kom just hem från Peace and love. Det har varit underbart, riktigt jävla perfekt! Tack Johanna, Hanna och Emelie. Vi har träffat så himlans mycket goa människor. Vi har haft det soligt och varmt som bara den, och herregud vad mycket konserter vi gick på. Vi såg Mika, Hoffmaestro, Robyn, Amanda Jenssen, The Kooks, Adept, Melissa Horn, Markus Krunegård, Familjen, Nationalteatern och självaste Jay-Z med Alicia Keys som gästade honom, kan ni fatta? Allt detta hann vi med på 4 dagar. Men efter långa varma dagar, för lite sömn och en massa alkohol är jag helt slut. Så efter vi ätit middag så är det sovdags. Kommer att slockna direkt.

Tror jag lägger upp lite bilder senare, efter min sovstund.

hejdå.


RSS 2.0